Hopp til innholdet

Vilkår og betingelser for bruk av nettside

Formålet med Leiebil.org er å formidle informasjon om temaer relatert til leiebil. Artiklene og meningene som blir ytret her utgjør forfatternes subjektive synspunkter. Artiklene på Leiebil.org må derfor ikke brukes i stedet for å oppsøke respektive eksperter på det området som man skulle trenge hjelp til. Materialet på Leiebil.org bør ikke være retningsgivende for viktige beslutninger for det temaet artikkelen handler om, spesielt med tanke på skattemessige, finansielle og juridiske emner.

Leiebil.org blir drevet på hobbybasis av privatpersoner, og er ikke en profesjonell nettside som blir fortløpende oppdatert. Vi kan derfor ikke ta ansvar for nøyaktigheten eller fullstendigheten i det materialet som legges ut på sidene, heller ikke om materialet på sidene våre er «utgått på dato».

Kort sagt; Du godtar å benytte deg av internettsidene på Leiebil.org på egen risiko, og har forstått at Leiebil.org ikke kan stilles til ansvar for eventuelle feil, mangler og ukorrekte opplysninger som fremkommer på sidene.

Det er ikke tillatt å kopiere gjentatt og systematisk deler av innholdet på nettsidene, og krenkelse av disse rettighetene kan medføre straff og erstatningsansvar.

Dersom et innlegg er sponset, vil dette alltid fremkomme i begynnelsen av innlegget. Vi benytter oss også av digitale annonser og annonsenettverk for å dekke kostnader til webhotell og daglig drift.

Se også vilkår for personvern.

Benytt gjerne kontakt-siden dersom du har spørsmål.